söndag

EUROVISION

För tilfället sitter jag i skolan och har håltimme. Haha, inte så intressant, men det är inte vad inlägget ska handla om.

Jag har ju inte nämnt ESC lika mycket iår som jag gjorde ifjol. Men nu e ESC-cirkuset igång, vilket betyder att denna vecka e det ESC-vecka. Imorgon e det första semifinal, men har ingen koll vilka som deltar i den, har inte ens koll när Finland e med, haha.
I år har jag ingen favorit direkt. Har knappt hört några låtar som kommer att tävla förutom Finland (såklart) Sverige, Norge och lite av Islands, Azebaijans, Serbiens och Rysslands låt. Men kan inte säga att någon av dessa e riktigt min favorit.

Egentligen har jag aldrig haft en favorit något år innan de tävlade. Jag har följt ESC hela tiden, men inte så mycket som nu. Men en favorit hade jag egentligen första gången ifjol, eller två.

2009 hade jag ingen favorit från början. Men under finalen när vi satt och kollade fick jag en favorit, som också var tippad att vinna från början: Detta har jag berättat förr, mååånga gånger (i min gamla blogg) men säger det igen, jag gillade honom inte alls, 5 min senare, STORT FAN. jaa, vem var det då, big surprise, vinnaren, Alexander Rybak ;p Haha, min största dröm då var att träffa honom eller helst lära känna honom, gick i uppfyllelse för längesen båda sakerna :P  :) haha, nog tjatat om det, har nog skrivit mycket om det. Ifjol var det Lena, som vann och även e med iår, och Didrik Solli-Tangen från Norge. Och iår somsagt, ingen.

Men nu e snart håltimmen slut, och finska börjar snart -.- FINAL PÅ LÖRDAG! hade gott, hejs

Gotta love sommarväder! :D 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar