måndag

Ingen lyckad start, eller helg

Hellojs, har inte bloggat på hela helgen, hehe, wops.
I Fredags var jag på revyn som sagt, och oj vad man fick skratta :) Trevlig dag med hedd och Elisabeth det kan jag säga :)) Roligt hade vi annars också och E fick se en liten del av Jeppo :) Trevlig kväll det.
på Vappen hade jag tråkigt som fan. Firade den hemma igen vilket jag inte gjort på två år. Haha. Men bakade munkar och gick runt i huset och gnällde över blåsten och att det var så kallt. Haha, jag hade en dålig dag. Var dessutom stressad utan att veta varför och hade konstiga hjärtklappningar, eeh?

Igår (söndag) första Maj började dåligt. Haha, tråkade och var allmänt på dåligt humör p.g.a vädret. Men mot eftermiddagen kom jag igång och jag & mina syskon började spela kort och lyssnade till en gammal LP-skiva. Haha, tur att vi har iPodar och sånt nuförtiden! Hakade upp sig hela tiden gjorde den. Men vi åt extra god mat och jag var på en 6km länk med mamma och våra knäppisar till hundar. Och avslutade dagen med film och chips :)


Haha, jag somm för hatade att motionera och hade typ sämsta kondisen tycker numera inte bara om att motionera, utan träna också :) Man känner sig så bra efteråt! Och min kondis har blivit otrolig. Jag som förr blev trött av en knappa 3km klarar 7 nu utan att känna av det minsta + om jag springer en bra bit också (jaa, jag kan inte jogga) Ganska stolt känner jag mig, kondisen byggs bäst upp på att powerwalka en lång sträcka :)

Idag då. Startade inte bra.Fick inte somnat igår p.g.a av någon typ av stress. Jag vet inte vad det beror på riktigt, kanske skolan? Jag som inte ens e aktiv? Nåjaa, Vaknade upp med en jävla migrän som jag var tvungen att sova bort -.- = Ingen skola IGEN. Nåjaa, ska försöka slippa den mystiska stressen nu och spendera tid med min häst och träna henne och börja rida igen. Det hjälper mig mycket, det e som terapi.

Men nog pratat (skrivet) nu, dags att säga Go'Natt. skola imr.

Bjuder på bilder från påskhelgen, långfredagen

Jag stod på andra sidan staketet än vad det ser ut ;pJag, håret e på väg att bli blont igen :DD Tack solen <3 Tagen vid hedds av Soss ( redigerad)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar