onsdag

Sommar, sommar å sol.

Vädret e sommar. Känslan e sommar. Historia e skola.... Jepp. Just nu har jag hissalektion, vilket e ganska irriterande när vädret e varmt och underbart. Men skolan förstör allt. Man måste sitta inne och får inte vara ute och njuta av vädret och bli brun. Hehe, janå, jag har redan fått lite färg. Men vill vara brunare. Förr blev jag lättare brun än nuförtiden. Dessutom kommer det att bli svalare fr.o.m imorgon  och i helg kommer det att regna :(
Men positivt med det e ju att det blir grönare och om vi hinner så allt så kommer det ju att växa bättre efter regnet.

Men nu e det tur för ESC igen. Finland e vidare, jess, där ser finnarna ( nej, vi svenskspråkiga e inte finnar, vi e FINLANDSSVENSKAR och har inte heller någon anknytning till Sverige!) att det inte går lika bra om man skickar något helt finskt med finsk kultur. Vi har en lite annan kultur i svenskfinland. Så nu skickade vi en finlandssvensk och han kom till final. Bra bra, men en vinst tror jag inte på, nepp. Men han e helt ok å bra ändå och folk verkar ha honom som favorit om jag inte misstar mig? Men den jag tyckte var bäst igårkväll kom inte vidare, Norge med Stella Mwangi och Haba Haba :( Tycker hon förtjänar en plats i finalen.

Jag vet att Saade e populär (haha) och många ungdomar i min ålder gillar honom, men inte jag :P Jag har inget emot honom, han e helt ok, men jag vet inte varför jag inte helt gillar låten. Men Saade har jag inget alls emot. Nej nej. Får se om Sverige kommer med till final iår då. E Finland med och inte Sverige, ja då har något slagit om helt ;) Det brukar ju oftast vara tvärtom.
  På Torsdag e det dags för semifinal 2. Ska bli intressant att se om vi får fler nordiska länder till finalen då.

Men nu ska jag koncentrera mig på Stalin och sovjetunionen de sista 20 minuterna. Sedan e det att vandra iväg till topeliparken för att få en bra plats i bussen och heeem. Hade bra!

tummen upp. Nu lite historisk film, sen hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar