fredag

Positiva tankar, var e ni?

Oj oj oj. Vart har dagarna så brått?? Jag menar, skolan börjar ju på måndag, allt nytt. Men jag hoppas jag kommer att trivas och lära känna nya roliga människor :) Och utbildningen blir intressant, djurskötare.

Igår var jag och shoppade till Vasa. Hittade faktiskt en del kläder. Köpte 3 kortärmade tröjor, behövde verkligen, en långärmad college-tröja, Underkläder. För en gångs skull var det inte jag som shoppade dyrast och mest, som annars, utan syrran ;o Allt var från Gina Tricot. Men e ännu på jakt efter byxor, (andra än jeans) och tights, samt en cardigan som jag såg men glömde prova. Bilder kommer faktiskt senare. Och ett par skor vore heller inte så dumt. Men nu e jag ganska pank, eller kanske inte pank, har en del, men måste spara. Förrutom kläder köpte jag lite hästsaker ocskå. Gardiner investerade jag faktiskt själv ;o Vuxenpoäng?? Nemen, hittade ett par fina som skulle passa i mitt rum som jag ville ha, blir fina till hösten. LÄNGTAR tills allt blir färdigt där hemma och vi får flytta hem, bara 48 dagar kvar!

btw köpte jag även en ny mascara, Maybeline, höhö. Nemen nu blir det natten, och imr ska jag först en sväng till Jeppis, sedan hem och måla om jag hinner. På eftermiddagen/kvällen bär det av mot Hedds  för att fira nästsista dagen på sommarlovet, men ska hitta på nåt skoj, och skoj blir det :DBtw funderar jag på att bli så blond igen :D SKa ändå snart till frissan och fixa till håret lite och få en frisyr. Börjar bli led detta jag har nu -.-  (bild från Juni 2010)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar