tisdag

Hej igen...

Slänger in ett inlägg bara för att. Nemen jag har otroligt tråkigt, för jag e sjuk...igen. Envis förkylning nu. Fick feber igår igen, jippii. Och idag har jag haft en dunkande huvudvärk, samt lite feber,  konstant hela dagen och varit allmänt yr i skallen. Fysiskt denna gång, inte bara psykiskt ;) Så i stort sätt har min dag bestått av att sova och kolla på FRIENDS.

Men varför skriver jag ett inlägg igen så plötsligt då? Jo, för alltid om jag e utan att göra, sjuk etc., får jag sån jävla skrivlust! Jag tycker om att skriva egna texter, de bara e så ;)
Jo, skrev att jag tar en bloggpaus för alltid nu kanske, men som synes blev det inte riktit så nu heller. Men tänker nu bara skriva om mina intressen m.m. och inte min vardag. Och det e ju som det står i presentationen; fotografering (dock har jag lagt det åt sidan, inte fotat på månader) hästar, djur... Jaa, gillar t.o.m skolan. Älskar perioden som nästan endast består av häst -och hundomsorg. Knappt någon teori, kan det bli bättre? :)
 Får ju inte heller glömma att jag och en kompis åker för att tävla i skötsel av hundpensionat och mjölkning i Taitaja nästa veckas torsdag i Lahtis. Vi åker redan onsdagen den sjätte och får bo på hotell, PRIMA :) Smått nervös e jag nog, men väntar ändå.

Men nu blir det spännande att se hur min bloggning fortsätter, kan nog hända att det ibland dröjer mellan inläggen, men vi får se helt enkelt ;)  Kan vara att jag bara fick infall att blogga nu när jag inte gör något annat.

Men nu ska jag satsa på att bli kvitt denna jävla förkylning, feber, huvudvärk och allt så jag kommer igång igen. Hejppa alla som läser och inte läser!

Jag och heppan min. Foto: Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar